Centellino
Aanmelden Nieuwsbrief


Aanmelden!
Welkom bij Wijn Fred
 
Centellino
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 39,95€
Excl. BTW: 33,02€

CENTELLINO, ELEGANT KARAFEREN PER GLAS

Het karaferen van wijn helpt om smaken en vooral geuren “vrij” te laten komen, die vaak nog “opgesloten” zitten in de wijn. Met deze fraaie en elegante wijn accessoire kunt u vanaf nu karaferen per glas. Hand gemaakt en geblazen glas uit Italië. Met een inhoud van 100 ml heeft u altijd de juiste schenkmaat.

De Centellino belucht de wijn per glas en dat komt de smaak van veel wijnen ten goede. Het resultaat is getest door het Italiaanse instituut Matura Analitica. Het testteam gaf unaniem aan dat de wijn geschonken met de Centellino opener was, harmonieuzer en meer “neus” had in vergelijk met het schenken vanuit de fles direct in het glas.

Centellino kan gebruikt worden voor de meeste rode wijnen, maar ook voor delicatere (en oudere) witte.
Zijn stijlvolle verschijning maakt dat Centellino al door veel sommeliers in restaurants , waaronder restaurant FRED wordt toegepast.
De conische kurk maakt dat hij op alle flessen past, terwijl veel andere beluchters in de hand gehouden moeten worden. Geen geknoei dus ! Bijkomend voordeel is dat u de fles weer met de originele kurk kunt sluiten als de fles niet dezelfde dag leeg gaat. Na gebruik eenvoudig omspoelen met warm water.

Centellino kost € 39,95 in een fraaie geschenkdoos en dat maakt het ook een leuk cadeau voor vrienden en zakenrelaties.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: